Nebula - Sprogklars online sprogportal

Nebula er Sprogklars online læringsportal. Portalen benyttes af pædagogisk personale, dagplejere og forældre, som ønsker at skabe et sprogmiljø, der kan hjælpe børn med at udvikle stærke sprogkompetencer. Nebula giver brugere adgang til en række værktøjer og online uddannelser, som alle har til formål at styrke børnenes sprogmiljøer.

På nuværende tidspunkt er Sprogklar i en overgangsperiode, hvor vi operer to versioner af Nebula: Nebula Classic og Nebula 2.0. I løbet af vinteren 2020 vil vi udfase Nebula Classic og alle brugere vil blive flyttet over til Nebula 2.0.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Nebula, kontakt os!

Nebula 2.0

Nebula 2.0 er den næste generation af Sprogklars online sprogportal, og er vores state-of-the-art løsning på sprogområdet. Udover at give brugere en endnu mere brugervenlig oplevelse, indeholder Nebula 2.0 følgende funktioner:

  • Online efteruddannelser
  • Videobibliotek med undertekster og plakater
  • Video-SMS til forældre med sprogtips
  • Online CLASS-vurdering med individuel time-stamped feedback
  • IT-understøttelse til Sprogvurdering 3-6 med indsatsgenerator

Nebula Classic (udfases i løbet af januar 2020)

Nebula Classic er Sprogklars første sprogportal og blev udviklet i 2017 oprindeligt for at servicere Sprogklars diverse projekter i Odense Kommune, men bruges nu over hele landet. Portalen giver adgang til Sprogklars online uddannelser, et videobibliotek med sprogunderstøttende strategier, og strategiplakater.