Forældreforløb

Online forældreforløb 

Vi afholder løbende onlineforløb målrettet forældre. Her kan du tilmelde dig vores kommende forældreforløb. Nåede du ikke med på vores tidligere afholdte forældreforløb, kan du også købe adgang til optagelserne af de enkelte oplæg. 

I 2023 afholder Sprogklar en webinarrække henvendt til forældre. I denne serie dykker vi ned i tre forskellige emner: verbal dyspraksi, udtalevanskeligheder og Late Talkers (sent talende børn). Hvert webinar varer en time inkl. spørgsmål.

Forløbene ligger over tre dage med hver sit faglige oplæg i forældrevenligt sprog.; en times varighed pr gang. Vi afholder dem løbende. Forløbene er ens, så I skal således kun tilmelde jer det ene. Ved tilmelding skriver I jer på en af de to muligheder.

Der vil være god tid til at stille spørgsmål undervejs

Det er vigtigt for os at sige, at alle forløb er individuelle, og selve indsatsen til lige netop jeres barn bedst afgøres af jeres egen logopæd.

Pædagogisk personale og logopæder er også velkomne, men er du logopæd, vil en række af vores andre webinarer og forløb nok være mere relevante for dig. Kontakt os for muligheder, eller se vores tidligere afholdte pædagogiske og logopædiske webinarer på vores hjemmeside.

Webinarerne optages, og deltagerne får optagelsen tilsendt, når webinaret er afholdt. Du kan altså med fordel tilmelde dig live-webinarerne, selvom du ikke har mulighed for at være med, når de afholdes. 

Her på siden kan du læse om de forskellige webinarer og tilmelde dig.

Hver webinarserie koster 695 kr

Der udsendes Zoomlink dagen inden webinarerne. Selve forløbet, men ikke spørgsmålene, optages og sendes til deltagerne efterfølgende.

Optagelserne af webinarerne kan desuden findes i vores webshop, efter webinarerne er afholdt.

 

Klik herunder for at folde de forskellige kurser ud

;