Nebula PPR - logopædisk materialebibliotek

Nebula PPR - Logopædisk materialebibliotek

Er du logopæd eller tale/høre/sprogkonsulent, så er denne version af Nebula til dig! Den indeholder et logopædisk materialebibliotek, hvor du finder hundredevis af konkrete materialer, som du kan bruge i dit daglige arbejde som logopæd. Vælg blot den vanskelighed, som du søger materialer til, og Nebula vil præsentere dig for en række relevante muligheder. Vi bygger materialerne ud fra, hvad vi selv bruger i Sprogklars Klinik, og vi går meget op i, at det Logopædisk Bibliotek er praksisrelevant. Derfor udvikler vi løbende nye materialer. Hvis du har ønsker til indhold, er der også mulighed for, at vi udarbejder materialer hertil.

PDF-materialer, PowerPoints & videoer

Biblioteket indeholder materialer i PDF format, som du kan printe ud og tage med, eller du kan hente et helt powerpointshow! Materialerne har mange anvendelsesmuligheder, fx til fysisk eller online undervisning - eller som understøttende materialer i barnet hjem og/eller daginstitution/skole. Biblioteket indeholder også instruktionsvideoer, som let kan sendes ud til barnets forældre og daginstitution/skole via Nebulas unikke Video-SMS-funktion.

Materialerne og videoerne har alle en ”thumbnail”, som er en eksempelvisning, der illustrerer, hvad materialerne indeholder. Alle PDF-materialer og PowerPoints har en indledende beskrivelse, så de er nemme og hurtige at tage i brug og kan sendes direkte ud til forældre og daginstitutions-/skolepersonale.  

Som bruger kan du via filtreringen sortere i, hvad du gerne vil have vist. Du kan blandt andet vælge mellem kategorierne materialetype, vanskelighed, bruger og/eller aldersgruppe.

Forældrebrug

Når du køber adgang til det Logopædiske Bibliotek, får du adgang til hundredevis af materialer, som du frit kan bruge i din egen praksis. De fleste af materialerne er herudover også beregnet til forældrebrug, og instruktionerne på forsiden gør det nemt at anvende materialerne som hjemmeøvelser.

Pris

Hvis du tegner et abonnement i 2022 er den årlige pris kun 695 kr. pr. bruger med binding i 3 år. I februar 2023 vil den årlige abonnementspris stige til 995. kr. pr. bruger. 

Prisen inkluderer desuden adgang til Nebulas dagtilbudsbibliotek.

*Alle priser er eksklusive moms.

Rundvisning

Hvis du har spørgsmål eller brug for en mere detaljeret gennemgang af bibliotekets funktioner og indhold, så skriv til os på info@sprogklar.dk og få en onlinerundvisning. 

Prøv materialer fra det logopædiske bibliotek

For at du kan få en lille smagsprøve, har vi gjort et par materialer fra det logopædiske bibliotek frit tilgængelige her på siden. Materialerne vil jævnligt blive udskiftet.

Find historie med R her.

Find aktivitet målrettet taletempo her.