Talepædagog - Sprogklars klinik

Velkommen til Sprogklars Klinik

Specialiserede logopæder i hele landet

Vi tilbyder taleundervisning i hele landet. Vores talesprogklinik ligger i Odense, men derudover har vi specialiseret os i online-taleundervisningsforløb med børn fra hele landet.

Ved specialiseret udredning for verbal dyspraksi kører vi gerne hjem til jer, uanset hvor i landet I bor.

Vi arbejder med de fleste sprog- og talevanskeligheder, herunder verbal dyspraksi og andre udtalevanskeligheder. 

Via vores sikre online platform kan vi undervise børn og vejlede forældre uanset hvor I befinder jer i Danmark. Løsningen er et moderne supplement til vores forløb, og den gør, at vi kan være meget nærværende og give dag-til-dag feedback og vejledning.

Både i online- og fysiske forløb, kan I sende videoer fra jeres daglige taletræning via vores system. Jeres Sprogklar-logopæd ser videoen igennem og giver jer onlinefeedback. Via den hyppige korrespondance kan vi hurtigt justere, hvis I skal lave taleøvelserne lidt anderledes eller give jer nye ideer til træningen. I får materialer, instruktioner og videoer specifikt tilpasset jeres barns behov.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit barns sprog eller tale, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale. Her kan vi afklare jeres barns behov og fortælle om mulighederne for et forløb i klinikken:

Trine Printz
Klinikleder
Audiologopæd, ph.d.

Telefon 61 69 18 24
E-mail: trine@sprogklar.dk

 

Åbningstider for henvendelse

Mandag - torsdag kl. 8-18

Fredag kl. 8-15

Vi svarer telefonerne i det omfang vi kan nå i løbet af dagen, men ellers send en mail eller læg en besked, så ringer vi tilbage, så hurtigt, vi kan.

Hvem møder I i Sprogklars Klinik?

Der er flere logopæder i klinikken. Vi er højtuddannede og har lang og bred erfaring inden for taleundervisning af børn. Vi har fagområder, som vi alle arbejder med, og derudover har vi hver vores specialer.

Vores indsatser er forskningsbaserede, målrettede og vi tilrettelægger alle forløb specifikt til det enkelte barn. Den nære kontakt og hyppige dialog er vigtig for os, så man får altid en af os fast tilknyttet. 

Alle henvendelser starter med en samtale om de vanskeligheder, I har brug for hjælp til, og vi finder sammen frem til det rigtige forløb for jer.

Gratis ark til print

Vi har lavet nogle små hyggelige tegninger, som også kan bruges til mange forskellige typer talevanskeligheder, fx verbal dyspraksi, hvor gentagelser af stavelser, ord og sætninger er en vigtig del af træningen. Tegningerne er "åbne" aktiviteter, så de passer til alle former for træning, hvor barnet skal sige sine øveord nogle gange i træk. I kan markere at lyden, ordet eller sætningen er sagt ved at barnet tegner/maler i feltet eller lægger modellervoks, perler, guldmønter, rosiner eller andet i felterne. Eller måske lade en Legomand gå hen over felterne med en lille belønning for enden?

 

Print arkene gratis her:

Hjælp drengen med at fange fisk.

Hjælp piraten med at gemme mønterne.

Tegn en stribe på tigeren for hvert ord.

Hjælp pigen med at bygge sandslottet.

Hjælp musen hen til sin ost.

 

Tekst til solsikkesnor

Solsikkesnoren er en måde at synliggøre usynlige handicaps. Vi har derfor skrevet tekster, som kan bruges til kort at forklare forskellige tale- og sprogvanskeligheder som stammen, artikulatoriske vanskeligheder, fonologiske vanskeligheder, verbal dyspraksi og DLD. Teksterne kan I kvit og frit downloade og bruge i jeres solsikkesnor.

 

Find teksterne til solsikkesnoren her.

;