Hjælp til Nebula

Har du brug for teknisk support til Nebula? Her kan du læse svar på de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, skal du blot kontakte os:

Email - info@sprogklar.dk
Vi svarer inden for 24 timer, dog typisk noget hurtigere.

Telefon - 5387 5359
Bemærk, at telefonen ikke er bemandet hele tiden, men hvis du lægger en besked, ringer vi tilbage snarest muligt.

Oftest stillede spørgsmål

Har du brug for teknisk support til Nebula? Her kan du læse svar på de oftest stillede spørgsmål på vores hjælplinje. Hvis du ikke finde det svar, skal du blot kontakte os:

Email: info@sprogklar.dk -- vi svarer inden for 24 timer, dog typisk noget hurtigere.

Telefon: I hverdage kl 9-15 kan du ringe på 5387 5359. Bemærk, at telefonen ikke er bemandet hele tiden, men hvis du lægger en bedsked, skal vi nok ringe tilbage hurtigst muligt.

Hvordan opretter jeg medarbejdere i Nebula (ledere)?

Her er en video, hvor du kan se hvordan du opretter medarbejdere på Nebula.

Hvordan aktiverer man sin konto til Nebula?

Hvis du er blevet oprettet i Nebula, vil du modtage en mail med et oprettelseslink. Klik på linket og vælg derefter en adgangskode. Så har du adgang! Hvis du ikke har modtaget et link, kan det være fordi, det er havnet i spamfilteret/uønsket post. Bemærk, at et oprettelseslink skal bruges inden for 30 dage.

Hvordan logger man ind?

Loginsiden for Nebula 2.0 er her

Du kan også se en video om, hvordan man logger ind nedenfor.

Jeg har glemt min kode - hvad gør jeg?

Hvis du har glemt din kode, skal du klikke på "glemte adgangskode" på loginsiden her. Så får du tilsendt et link, så du kan oprette en ny kode. Hvis du ikke modtager et link, kan det være fordi, mailen er havnet i spamfilteret/uønsket post.

Jeg modtager ikke mails fra Nebula - hvorfor?

Vores erfaring er, at der er to årsager til, at man ikke modtager mails fra Nebula, fx hvis man har glemt ens adgangskode og har trykket på "Glemt adgangskode"-funktionen:

  1. Mailen er sendt, men er havnet i spamfilteret/uønsket post. Tjek om mailen ligger der.
  2. Du forsøger at logger ind på "Nebula Classic" (www.nebula.sprogklar.net) og ikke "Nebula 2.0" (www.sprogklar.dk/nebula). Det er kun medarbejdere fra Rebild Kommune, som bruger Nebula Classic.

Kontakt os hvis en af disse to muligheder ikke løser udfordringen for dig.