Binding & rammeaftale

Binding

Alle vores abonnementer forløber over tre år. Vi har valgt at lave denne binding af to årsager:

  1. Det er en længere proces at udvikle en praksis med høj sprogpædagogisk kvalitet. Det er vores erfaring, at projektperioder på fx et år er for lidt tid til at komme i mål med holdbare forbedringer og øget sprogpædagogisk kvalitet. Derfor har vi valgt, at vores kunder som minimum skal have adgang til Nebula i tre år, så der er god tid til at implementere Nebulas store univers af viden og materialer i praksis.
  2. Hos Sprogklar vil vi helst bruge vores tid på at udvikle nye uddannelser og materialer til kommunernes praktikere. Det er også en årsag til, at vi binder vores kunder i tre år.  På den måde bruger vi nemlig ikke for mange resurser på salgsarbejde og administration. Til gengæld har vi sat vores priser så lavt, at alle har råd til Nebula.   

Rammeaftale

En kommune kan enten vælge at købe adgang til Nebula til et vist antal af deres dagplejere, daginstitutioner eller skoler, eller kommunen kan indgå en rammeaftale med Sprogklar, som giver ubegrænset adgang med alle funktioner til alle medarbejdere til en endnu lavere fast årlig pris. Kontakt os for at få tilsendt et tilbud på en rammeaftale med jeres kommune. 

Hvad er Nebula?

;